Export Urenregistratie XML

Geregistreerde uren kunnen geëxporteerd worden voor import in BouwVision.

De geëxporteerde gegevens bestaan uit de geregistreerde uren met de bijbehorende gegevens (werknemer, opdracht, etc).

XML staat voor Extensible Markup Language. Dit is een standaard om gegevens uit te wisselen. Zie ook: Wikipedia artikel XML.

Het XML-bestand met de urenregistraties kan vanuit elke tabel met urenregistraties geëxporteerd worden:

1. Selecteer hiervoor de uren die geëxporteerd dienen te worden.
  2. Vervolgens selecteer de export Urenregistraties XML in het lint van de Uren
  3. Vervolgens selecteer de Opdracht Export.
Bovenliggend element Element Data Type Verplicht Opmerking
  TIME_HourRegExportDef_Xml   Ja Element met de urenregistraties
TIME_HourRegExportDef_Xml TIME_HourReg   Ja Element met gegevens van een urenregistratie
TIME_HourReg OrderNumber Datum
dd-mm-yyyy
Ja De datum voor de urenregistratie
TIME_HourReg Project_Code String(20) Ja De code van de opdracht waarvoor de uren geregistreerd zijn.
Indien de uren niet op een opdracht geregistreerd zijn wordt altijd de code “9999” meegestuurd.
TIME_HourReg Project_Description String(255) Ja De omschrijving van de opdracht
TIME_HourReg Job_Code String(20   De code van de deelopdracht waarop de uren geregistreerd zijn
TIME_HourReg Phase_Code String(20)   De code van de fase binnen de opdracht waarop de uren geregistreerd zijn
TIME_HourReg Phase_Description String(255) Ja Omschrijving van de fase
TIME_HourReg Phase_ProductionCode String(20   Het productienummer van de fase waarop de uren geregistreerd zijn
TIME_HourReg Employee_Number String(20)   Het personeelsnummer van de werknemer
Wordt alleen geëxporteerd wanneer bij de werknemer opgegeven in Matrix Project
TIME_HourReg Employee_Username String(255)   De inlognaam van de werknemer
Wordt alleen geëxporteerd wanneer bij de werknemer opgegeven in Matrix Project
TIME_HourReg Employee_FullName String(255)) Ja De volledige naam van de werknemer
TIME_HourReg TimeType_Code String(20) Ja Code van de uursoort voor de urenregistratie
De uursoorten kunnen door de gebruiker zelf ingericht worden in het beheer van Matrix Project
TIME_HourReg TimeType_Description String(255) Ja Omschrijving van de uursoort voor de urenregistratie
TIME_HourReg CostKind_Description String(255) Ja Omschrijving van de kostensoort voor de urenregistratie
TIME_HourReg External_Monitor_Code String(20)   Externe bewakingscode opgegeven voor de kostensoort
TIME_HourReg External_Monitor_Description String(255)   Omschrijving externe bewakingscode opgegeven voor de kostensoort
TIME_HourReg Hours Double Ja De geregistreerde uren