MatrixProject

Welkom

Welkom binnen het kenniscentrum van:

MatrixProject logo

Leeswijzer

Binnen alle handleidingen en instructies worden alle benamingen binnen de software aangeduid met een hoofdletter en/of vetgedrukt weergegeven. Zo kan er makkelijk onderscheid gemaakt worden tussen praktijkvoorbeelden en uitleg, en navigatie binnen de software.

Bijvoorbeeld: "Voor het opstellen van een offerte in het offerteproces moet een Offerte worden aangemaakt, klik onder Projectbeheer in het lint op Wizard Nieuwe Offerte."

Wanneer offerte geschreven wordt met een hoofdletter, houdt dit in dat het gaat om het object Offerte binnen de software. Het vetgedrukte duidt op een belangrijk onderdeel; en waarop geklikt of waar naartoe genavigeerd dient te worden.

Remote support (hulp op afstand)

"Remote support" via de Matrix helpdesk.
Volg verder de telefonische instructies van de helpdeskmedewerker.

Beginnen met MatrixProject

Voor een overzicht van de knoppen en de menustructuur binnen MatrixProject zie artikel:

Beginnen met MatrixProject

Laatste artikelen