Standalone software licentie

Activeren van een nieuwe of verlopen licentie

Deze procedure volgt u wanneer u een licentie voor de eerste keer activeert of wanneer uw licentie verlopen is.

Activatieproces

• Zorg ervoor dat u bent aangemeld als beheerder (administrator) van de computer. Neem hiervoor eventueel contact op met uw systeembeheerder
  • Voor het activeren van de licentie is een internetverbinding nodig.
  • Start MatrixFrame®, MatrixFloor® of MatrixTools®.
  • Kies in het opstartdialoog voor Activeren1.

a

• Kopieer & plak uw per e-mail ontvangen activatiecode.
  • Kies Activeren om het activatieproces te starten. Er verschijnt een melding dat activeren is gelukt.
  • Lukt dit niet? Ga dan naar de FAQ pagina.

Noot 1

Ziet u geen knop Activeren, maar de knop Bijwerken?

• Kies dan voor Instellingen
  • Zet Hardlock om naar Softlock
  • Kies voor Lokaal.
  • Kies voor Sluiten.

software versus hardware lock

Vernieuwen van een actieve licentie

Deze procedure volgt u als de huidige licentie, welke nog actief is, wenst te wijzigen. Bijvoorbeeld wanneer er nieuwe modules aan de licentie toegevoegd zijn.

Activatieproces

• Zorg dat uw werkstation met internet verbinding kan maken.
  • Start MatrixFrame®, MatrixFloor® of MatrixTools®.
  • bij Projectkeuze, kies voor Annuleren.
  • In de Ribbon, kies voor tabblad Extra en kies voor Licentie info.

ribbon

• Kies Activeren in het verschenen dialoog
  • Kopieer & plak uw per e-mail ontvangen activatiecode.
  • Kies Activeren om het activatieproces te starten. Er verschijnt een melding dat activeren is gelukt
  • Lukt dit niet? Ga dan naar de FAQ pagina.