Databases voor backup

Als u bij een andere computer de zelfde instellingen wilt hebben dan op uw eigen computer, of uw computer is gecrasht en moet u uw systeem opnieuw instellen, dan zijn er verschillende bestanden die u op de goede locatie moet kopiëren.

!!! Belangrijk is dat u op het nieuwe of gecrashte systeem eerst gewoon de standaard installatie van Advance Steel International  installeert.

Daarna installeert u onze laatste lokalisatie van uw Advance Steel versie erover heen.

U hoeft dan de migreer functie niet te doen. Deze kunt u overslaan. Daarna moet u enige bestanden vanuit de backup kopiëren naar de locatie waar deze bestanden moet staan. De databases en eventuele kaders, templates of andere dwg’s die u moet kopiëren zijn:

1. AstorBase.mdf en AstorBase.log.ldf (coating/materialen/bouten/ankers)
  2. AstorSettings.mdf en AstorSettings.log.ldf  (alle instellingen van de Management Tools)
  3. AstorRules.mdf en AstorRules.log.ldf (bibliotheken van verbindingen)
  4. AstorProfiles.mdf en AstorProfiles.log.ldf  (alle profielen/userprofielen)
  5. AstorGratings.mdf en AstorGratings.log.ldf  (alle roosters)
  6. GTCmapping.mdf en GTCmapping.log.ldf (export gegevens voor ifc/cis2/revit etc)

Nr  1 t/m 6 vind u in de map :   C:\ProgramData\Autodesk\Advance Steel 20**\INT\Steel\Data

7. AstorAddin.mdf en AstorAddin.log.ldf  (tekenstijlen en lijsten)

Nr  7  vind u in de map :   C:\ProgramData\Autodesk\Advance Steel 20**\INT\User2\Data

8. Alle kaders

De kaders vind u in map: C:\ProgramData\Autodesk\Advance Steel 20**\INT\Shared\Support\Prototypes

9. Dwt tekening (template tekening als u begint met nieuwe tekening)

De dwt staat in map: C:\ProgramData\Autodesk\Advance Steel 20**\INT\Shared\Support\Templates

10. Gebruikers verbindings tekeningen (Eventueel als u die heeft)

Deze vindt u in de map :   C:\ProgramData\Autodesk\Advance Steel 20**\INT\Shared\ConnectionTemplates

11. Materiaal lijsten in de kadertekeningen

Deze vindt u in de map :   C:\ProgramData\Autodesk\Advance Steel 20**\INT\Shared\Support\BOMTemplates

12. symbolen (denk aan gebruikers trede, hoogte symbolen, etc) !! alleen als u deze heeft aangemaakt of gewijzigd.

Deze vindt u in de map :   C:\ProgramData\Autodesk\Advance Steel 20**\INT\Shared\Support\Symbols

Als u al deze bestanden kopieert op de juiste locatie en u heeft daarvoor onze lokalisatie geïnstalleerd dan staan de instellingen het zelfde zoals die stonden of staan op een ander systeem.