Software installeren

Voer de volgende stappen uit om de software succesvol te installeren:

• Zorg ervoor dat u bent aangemeld als beheerder (administrator) van de computer. Neem hiervoor eventueel contact op met uw systeembeheerder
  • Bent u in het bezit van een hardware lock (USB dongle), verwijder deze eerst, voordat u verder gaat met het installeren van de software.
  • Download de laatste versie van de software vanaf de Matrix website
  • De installatieprocedure kan te allen tijden afgebroken worden door te klikken op Annuleren.
  • De installatieprocedure begint met een welkom scherm. De installatie wordt nu voorbereid. Dit kan enige tijd duren. Klik op Volgende.
  • Lees de Licentieovereenkomst zorgvuldig door. Indien u niet akkoord gaat, wordt de installatie beëindigd. Gaat u akkoord, klik dan op Volgende om naar het volgende scherm te gaan.
  • Voer uw gebruikersgegevens in, klik op Volgende.
  • Voer de Standaard installatie uit. De programmatuur wordt nu op uw computer geïnstalleerd.