Importeren van sondeerdiagram m.b.v. afbeelding voor digitizer

Importeren van een sondeerdiagram uit een afbeelding

Maak een leeg sondeerdiagram document:

1. Kies Sondeerdiagram -> Importeer bestand
2. Selecteer het type afbeelding dat u wilt importeren
3. Selecteer een afbeelding
4. Klik op "Openen"

Klik hier om de voorbeeldafbeelding te downloaden.

Voer het maaiveldniveau uit het diagram in:

1) Selecteer een punt op het diagram waar Qc = 0 en het diagram begint
2) Selecteer een punt op het diagram waar Qc = 30 (of een andere waarde gespecificeerd in het invoervak)
3) Selecteer een punt op het diagram waar het maaiveldniveau gelijk is aan: de ingevoerde waarde - maaiveld. In dit geval: 18.5

Voeg alle punten toe door op de diagramlijn te klikken. Druk op OK nadat alle punten zijn toegevoegd: