Toegang andere PC

De SQL Server die wordt geïnstalleerd door de MatrixProject setup is volledig geconfigureerd voor toegang vanaf een andere PC.

Wanneer je zelf een SQL Server hebt geïnstalleerd of laten installeren kan het zijn dat toegang (Remote connections) vanaf andere PC's niet is ingeschakeld en je alleen kunt inloggen vanaf de PC waarop SQL server draait.

Hieronder staan een aantal links waarop wordt uitgelegd hoe Remote Connections in SQL Server geactiveerd kunnen worden: