Stap 8: Sneeuwbelasting voorbeeld

Loads Generator Step 8: Snow Load PreviewLoads Generator Step 8: Snow Load Preview

1 afb. Lastengenerator Stap 8: Sneeuwbelasting voorbeeld

De Lasten generator stap 8 is aangepast voor een voorbeeld van een sneeuwbelasting controle. U kunt de constructie van de daken toevoegen/verwijderen/veranderen bij sneeuwbelasting in het venster Constructie Afbeelding.

Actie

Beschrijving

N.v.t.

Er is geen dak type beschikbaar voor het geselecteerde constructie element; indien het voorafgaand element is toegekend aan een willekeurig dak type verwijdert u met de N.v.t. (Geen) actie de huidige status

Platdak

Kent de status Plat dak toe aan het constructie element

Flat roof

Hellend dak (Eenzijdige luifel)

Kent de status van de eenzijdige luifel toe aan het constructie element

Monopitch roof

Zadeldak (Luifel)

Kent de status van de luifel toe aan het constructie element

Pitched roof

Aaneengesloten dak (Meervoudige overkapping)

Kent de status van de Meervoudige overkapping toe aan het constructie element

Zaagtanddak (Cilindrisch dak)

Kent de status van het Cilindrische dak toe aan het constructie element

Cylindrical roof

Obstakel (Dak gebouwd tegen hogere constructies)

Kent de status van het dak gebouwd tegen hogere constructies toe aan het constructie element

Afglijden en opwaaien (Projecties en obstructies)

Kent de status van projecties en obstructies toe aan het constructie element

Volg de volgende acties uit voor de constructie onderdelen:

1. druk op de  Add button knop in het dialoogvenster van Constructie Afbeelding;
  2. selecteer een actie uit de lijst Voorbeeld Sneeuwbelasting;
  3. ga met de cursor naar de juiste constructie elementen in het venster Constructie Afbeelding.

Voer de acties van de groep constructie onderdelen als volgt uit:

1. druk op de Select member button knop in het venster Constructie Afbeelding;
  2. selecteer staafgroep in het venster Constructie Afbeelding;
  3. selecteer een actie in de lijst Voorbeeld Sneeuwbelasting;
  4. druk op de knop "Pas toe".

Na het uitvoeren van de geschikte opties in Stap 8 klik op Volgende. Klik op Afsluiten indien u de Lastengenerator wil afsluiten.