Stap 3: Veranderlijke belasting voorbeeld

Loads Generator Step 3: Imposed Loads PreviewLoads Generator Step 3: Imposed Loads Preview

1 afb. Lastengenerator Stap 3: Veranderlijke belasting voorbeeld

In stap 3 van de Lastengenerator bevindt zich een interne/automatische functie voor het herkennen van de veranderlijke (opgelegde) lasten van constructie elementen. Herkenningsresultaten worden gepresenteerd in het venster Constructie Afbeelding met de mogelijkheid om de opgelegde last categorieen toe te voegen, te verwijderen of te veranderen.

Volg de volgende acties uit voor de constructie onderdelen:

1. druk op de Add button knop in het dialoogvenster van Constructie Afbeelding;
  2. selecteer een actie uit de lijst Voorbeeld Veranderlijke Belasting;
  3. ga met de cursor naar de juiste constructie elementen in het venster Constructie Afbeelding.

Voer de acties van de groep constructie onderdelen als volgt uit:

1. druk op de Select member button knop in het venster Constructie Afbeelding;
  2. selecteer staafgroep in het venster Constructie Afbeelding;
  3. selecteer een actie in de lijst Voorbeeld Veranderlijke Belasting;
  4. druk op de knop "Pas toe".

Na het uitvoeren van de geschikte opties in Stap 3 klik op Volgende. Klik op Afsluiten indien u de Lastengenerator wil afsluiten.