Back-up MongoDB

Op deze pagina wordt uitgelegd hoe er een back-up gemaakt kan worden van de MongoDB.

Een back-up van de MongoDB wordt gemaakt via MatrixKozijn Project Beheer en gaat als volgt:

Stap 1: Start MatrixKozijn Project Beheer op

Stap 2: Log in met gebruiker 'SA'

x

Stap 3: Selecteer de juiste database

x

Stap 4: Klik op Matrix.Drive

Stap 5: Log in

• Gebruiker: admin
  • Wachtwoord: admin
  • Netwerk: moet aanstaan
  • Verwijzing naar server: http://<ip-adress server>:1337
  • Klik vervolgens op Inloggen

x

Stap 6: Klik op de knop 'Backup Matrix.Drive' en vul de dialoog die dan verschijnt in

• Vul een naam in voor de backup
  • Zorg dat het vinkje voor 'Backup alle Documenten' UIT staat
  • Klik op Backup

x

Er is nu een bestandje aangemaakt die staat in de map '...\MatrixDrive_BAK'. Deze map staat op de server.

Zorg ervoor dat deze map mee wordt genomen in de dagelijkse backup.