Standalone-licentie activeren

Standalone licentie activeren

Wanneer MatrixProject voor het eerst opgestart wordt na installatie, verschijnt er een scherm met de melding dat er geen geldige licentie beschikbaar is.

Volg onderstaande instructies om een nieuwe standalone licentie te activeren.

Matrix Dongle
  1. Klik op Activeren
  2. Kopieer de ontvangen code en plak deze in het veld Authorisatiecode
  3. Klik hiernaast op Activeren

Activeren Softlock Beveiliging

Wanneer deze melding verschijnt, is de licentie succesvol geactiveerd. Zo niet, zie de hoofdpagina Licenties voor verdere ondersteuning.

Standalone licentie verlengen

Om een bestaande standalone licentie te verlengen dient MatrixProject opgestart te worden.

Backstage - Licentie informatie
  1. Klik op het Backstage-menu naast Algemeen in het lint.
  2. Klik op Licentie Informatie

Licentieinformatie

Klik op Instellingen...

Licentieinstellingen

Klik vervolgens onder Lokaal op Activeren

Activeren authorisatiecode
  1. Kopieer de ontvangen code en plak deze in het veld Authorisatiecode
  2. Klik op Activeren

Activeren Softlock Beveiliging

Wanneer deze melding verschijnt, is de licentie succesvol geactiveerd. Zo niet, zie de hoofdpagina Licenties voor verdere ondersteuning.