RFID-tags

"Ik wil dat medewerkers zichzelf in kunnen scannen met een druppel, waar registreer ik de RFID-tags?"
"Waar moet ik NFC-tags koppelen aan werknemers?"

Deze pagina dient als handleiding voor het registreren van RFID-tags aan medewerkers. Met deze 'tags' kunnen werknemers door middel van een pasje of druppel snel zichzelf identificeren in de software. Voorbeelden hiervan zijn:

• Het registreren van binnenkomst.
  • Het registreren van een activiteit.
  • Het inloggen bij een werkplek (MatrixMES).

Het toevoegen van RFID-tags gebeurt in het scherm Intern Bedrijf, open deze en volg onderstaande instructies:

Intern bedrijf - Werknemers
  1. Klik op 'Werknemers' in het navigatiepaneel.
  2. Selecteer de gewenste werknemer.

RFID-tags

In dit venster staan alle RFID-tags die gekoppeld zijn aan deze werknemer, er kunnen meerdere RFID-tags per Werknemer worden geregistreerd. Volg onderstaande instructies om een nieuw RFID-tag toe te voegen.

Toevoegen RFID-tags

Zorg dat bewerken (F2) is geactiveerd.

1. Klik op de + om een 'Record' (regel) toe te voegen.
  2. Selecteer de regel en scan de RFID-tag, of voer deze handmatig in.

Herhaal deze stappen eventueel voor andere werknemers, en zorg dat de bewerkingen opgeslagen worden (CTRL + S).