Toolbars toevoegen

• 1) Als u nog geen toolbars van Autocad in uw workspace heeft, tikt u "CUI" in de commando regel. Anders ga verder met punt 5

Het CUI window wordt dan opgestart:

• 2) In het linker boven veld ziet u de beschikbare Workspaces die u kunt bewerken. Klik op de workspace die u gebruikt. Als u niet weet welke u gebruikt moet u de workspace klikken waar Default en (current) achter staat. Mocht er alleen "current" achter staan, klikt u met uw rechtermuisknop op de workspace en kiest u voor "Set Default"

• 3) Klik vervolgens op het plusje die voor "Toolbars" staat. Klik (LET OP ALS U KLIKT HOUDT LINKER MUISKNOP INGEDRUKT) dan op een toolbar die u wilt toevoegen.(In dit voorbeeld is het de toolbar "layer") en sleep uw cursor achter de tekst "toolbar" in het Workspace gebied. Er verschijnt dan een blauw pijlte. Laat vervolgens uw muisknop los. Mocht dit fout gaan begint u dan weer met punt 2.

• 4) De toolbar "layer" staat nu in de workspace. Klik vervolgens op "Apply" en dan op "OK"

In uw workspace staat nu een toolbar Layer.

• 5) Om meerder toolbars te kunnen toevoegen klikt u met uw rechtermuisknop in het lege gedeelte naast een van de toolbars. En u kiest vervolgens uit de beschikbare toolbars van Autocad.

• 6) Heeft u vervolgens al uw toolbars ingeladen en op de juiste plek gezet in uw beeldscherm, klikt u rechts onderin uw beeldscherm op het pijltje naast het tandwieltje om deze instellingen op te slaan.

• 7) Klik op de "Save Current As.." En kies daar de workspace waar u uw instellingen wilt opslaan. En klik op "Save"

• 8) Kies vervolgens in het volgende scherm voor "Replace"

Nu heeft u uw instellingen opgeslagen en zal de volgende keer als u Advance Steel opstart deze workspace met de juiste indeling worden weergegeven.