CTB instellingen

Wanneer u bepaalde kleuren wil afdrukken in verschillende diktes, kunt u dit instellen in het Autocad CTB bestand.

Dit bestand kunt u aanpassen in de ribbon "Output" en dan  "Page Setup Manager" van Autocad.

Als u daar bent klikt u op: "Modify"

Daar zit u rechtsboven het ctb bestand die u kunt aanpassen.

Let op: dit moet wel hetzelfde ctb bestand zijn die word gebruikt bij uw prototypes

Klik vervolgens op het icoontje naast de tekst van de "Plot style table"

Bij lineweight kunt u vervolgens de dikte van de kleur aanpassen. In dit voorbeeld wordt dus kleur 1 in het rood afgedrukt met een pendikte van  mm. In dit bestand kunt u dus elke kleur naar wens instellen of hij zwart of als kleur moet worden afgedrukt en welke pendikte.

Klik vervolgens na de wijzigingen op "Save & Close". Als u dan dit ctb bestand gebruikt in al uw prototypes dan worden in al uw werkplaatstekeningen de lijnen op dezelfde manier afgedrukt.