Tijdregistratie Terminals

MatrixProject ondersteund tijdregistratie terminals van de leveranciers Newland en Vicking.

Op deze pagina zijn documenten te vinden behorende bij deze terminals.

Newland

De leverancier Newland levert terminals en barcode scanners.

Nquire 300 Customer Information Terminal

Terminal met touchscreen en barcode scanner werkende op Android, aansluitbaar via ethernet (met POE) en wifi.

NQuire300

Documenten

Nquire 230 Customer Information Terminal

Terminal met touchscreen en barcode scanner, aansluitbaar via ethernet (met POE) en wifi.
Dit is een oudere terminal van Newland en is niet meer leverbaar.

NQuire200

Documenten

Newland HR1550-35 Barcodescanner

USB 1D CCD barcodescanner.
Deze kan aangesloten worden op de NQuire terminals of als USB scanner met toetsenbord emulatie gebruikt worden.

Newland NLS-HR15

Documenten

De handleidingen voor het inrichten van de NQuire teminals bevatten barcodes voor het instellen van de barcode scanner met gebruik met de NQuire terminal.

Vicking

De leverancier Vicking levert terminals en barcode scanners.
Er zijn twee verschillende terminals.

TIMEmate terminal

Tijdregistratie terminal aansluitbaar via ethernet en wifi (afhankelijk van de uitvoering).

TIMEmateIII
Vicking TIMEmate

Documenten

WORKmate terminal

Tijdregistratie terminals die aangestuurd worden vanuit een "Concentrator".

WORKmateII
Vicking WORKmate
Concentrator
Vicking Concentrator

Documenten

Datalogic Gryphon GD4130 barcode scanner

Barcodescanner voor gebruik met de Vicking terminals.

Documenten