Over IC-Elms

IC-Elms is een krachtige tool die productietekeningen genereert vanuit een IC-Prefab model. Met zijn hoog configureerbare functies kan IC-Elms naadloos worden aangepast aan de specifieke eisen van uw productieomgeving.

Het genereren van productiebestanden zoals Unitechnik, Schnittstelles en PXML is een fluitje van een cent met IC-Elms. Bovendien biedt het de mogelijkheid om klantspecifieke bestanden te produceren, waardoor u flexibiliteit en aanpassingsvermogen behoudt.

Met IC-Elms kunt u ook moeiteloos uw projecten synchroniseren met IMPACT Production, waardoor u uw work stroomlijnt en efficientie verhoogt.

Daarnaast kunt u ook IFC-modelen exporteren en DXF-bestanden van de productietekeningen genereren, om daarmee in de behoefte van uw klant of productieafdeling te voorzien.