Sneltoetsen

Op deze pagina worden de instellingen voor het onderdeel Sneltoetsen beschreven.

Instellingen - Sneltoetsen

Volg onderstaande procedure om een sneltoets toe te kennen:

1. Selecteer in de Functie lijst de gewenste actie
  2. Selecteer het invoerveld Nieuwe sneltoets
  3. Voer de sneltoets uit, bijvoorbeeld Shift + A, in het invoerveld wordt de sneltoets in tekst weergegeven.
  4. Controleer of de sneltoets momenteel al is toegekend aan een functie, zo ja dan zal deze eerst bij die functie verwijdert moeten worden.
  5. Kies Toevoegen om de sneltoets aan de functie toe te kennen.

In de droplijst Profiel kunnen er diverse profielen aan worden gemaakt.

Het profiel dat wordt getoond in de droplijst is het huidige actieve profiel.