Serverlicentie installeren

Download en installeer Sentinel RMS License Manager.

Er hoeven geen instellingen binnen de InstallShield Wizard worden aangepast.

Sentinel RMS License Manager

Klik op Next >

License Agreement

Lees de voorwaarden door, ga verder wanneer hiermee wordt ingestemd.

1. Klik op I accept the terms...
  2. Klik op Next >

Customer Information
  1. Vul uw eigen volledige naam en de organisatie waarin u werkzaam bent in.
  2. Klik op Next >

Destination Folder

Binnen dit scherm kan de installatiemap gekozen worden.

Klik op Next > om verder te gaan.

Setup Type

Zorg dat het setup type op Complete staat. Klik op Next > om verder te gaan.

System Firewall Settings

De setup probeert uitzonderingen aan de firewall aan te brengen. Klik op Next > om verder te gaan.

Install

Klik op Install en wacht tot de software geïnstalleerd is.

InstallShield Wizard Completed

Wanneer dit scherm verschijnt, is de software is succesvol geïnstalleerd. Klik op Finish, en activeer een serverlicentie.