MatrixKozijn Project CNC PlugIns 4.0

MatrixKozijn Project CNC PlugIns 4.0.25681 Beta SP2

Bèta CNC Plugins voor MatrixKozijn Project 4.0 Service pack 2
Kan alleen geïnstalleerd worden als MatrixKozijn Project 4.0 is geïnstalleerd.

Vereist bij gebruik MatrixKozijn Project 4.0 Sp2

Deze setup bevat de volgende plugins:

• AFS Federhenn FAA
  • Beckhoff TwinCAT Stabbearbeitung/bewerkingscentrum
  • Elumatec SBZ600++ bewerkingscentrum XML
  • Generieke Zaagmachine
  • Pertici UNIVER Scarabeo 55 afkortcentrum
  • Pertici UNIVER dubbele verstekzaag (500 D2K)
  • ROTOX Elektronischer Längenanschlag LA 396
  • ROTOX Elektronischer Längenanschlag LA 396 - AS (Armierungsstahl)
  • ROTOX ZBZ488 Zuschnitt- und Bearbeitungszentrum
  • ROTOX SMK Schweißautomat Mehrkopf
  • Stuertz SK 3A/45 glaslatzaag
  • Stuertz plugin lasmachines
  • Thorwesten PBZ 17 bewerkingscentrum
  • Thorwesten THOR22 Bewerkingscentrum
  • URBAN AKS 6600 lasmachine

Voor het voorkomen van fouten in een beta installatie altijd eerst de voorgaande versie deïnstalleren.

MatrixKozijn Project CNC PlugIns 4.0.25681 Beta SP2

Verbeteringen

• Pertici Univer Scarabeo 55: Het is mogelijk om schuine hoeken te laten verwerken in de CNC plugin.
    Dit verwerken kan geactiveerd worden door het vinkje "Verwerk hoeken die niet 45 of 90 graden zijn" in de machine-instellingen aan te vinken de CNC gegevens voor de plugin opnieuw te genereren.
  • Pertici Univer: Het is mogelijk om schuine hoeken te laten verwerken in de CNC plugin.
    Dit verwerken kan geactiveerd worden door het vinkje "Verwerk hoeken die niet 45 of 90 graden zijn" in de machine-instellingen aan te vinken de CNC gegevens voor de plugin opnieuw te genereren.
  • ROTOX ZBZ488: Het is mogelijk om schuine hoeken te laten verwerken in de CNC plugin.
    Dit verwerken kan geactiveerd worden door het vinkje "Verwerk hoeken die niet 45 of 90 graden zijn" in de machine-instellingen aan te vinken de CNC gegevens voor de plugin opnieuw te genereren.
  • Thorwesten PBZ17: Het is mogelijk om schuine hoeken te laten verwerken in de CNC plugin.
    Dit verwerken kan geactiveerd worden door het vinkje "Verwerk hoeken die niet 45 of 90 graden zijn" in de machine-instellingen aan te vinken de CNC gegevens voor de plugin opnieuw te genereren.
  • Thorwesten PBZ17: Hoeken aan het begin en einde van het profiel worden weergegeven op de rapporten:
    CNC/CNC_THORPBZ17_Sticker_new.repx
  • Thorwesten THOR22: Het is mogelijk om schuine hoeken te laten verwerken in de CNC plugin.
    Dit verwerken kan geactiveerd worden door het vinkje "Verwerk hoeken die niet 45 of 90 graden zijn" in de machine-instellingen aan te vinken de CNC gegevens voor de plugin opnieuw te genereren.
  • Thorwesten THOR22: Hoeken aan het begin en einde van het profiel worden weergegeven op de rapporten:
    CNC/CNC_Thor22_CuttingSticker_new.repx
  • Elumatec SBZ600++ XML: Het is mogelijk om schuine hoeken te laten verwerken in de CNC plugin.
    Dit verwerken kan geactiveerd worden door het vinkje "Verwerk hoeken die niet 45 of 90 graden zijn" in de machine-instellingen aan te vinken de CNC gegevens voor de plugin opnieuw te genereren.
  • Generieke Zaagmachine: Het is mogelijk om schuine hoeken te laten verwerken in de CNC plugin.
    Dit verwerken kan geactiveerd worden door het vinkje "Verwerk hoeken die niet 45 of 90 graden zijn" in de machine-instellingen aan te vinken de CNC gegevens voor de plugin opnieuw te genereren.
  • Generieke Zaagmachine: Hoeken aan het begin en einde van het profiel worden weergegeven op de rapporten:
    CNC/CNC_Generic_CuttingSticker_SortBarcode.repx
    CNC/CNC_Generic_CuttingSticker_new.repx
  • Beckhoff TwinCAT Stabbearbeitung/bewerkingscentrum: Het is mogelijk om schuine hoeken te laten verwerken in de CNC plugin.
    Dit verwerken kan geactiveerd worden door het vinkje "Verwerk hoeken die niet 45 of 90 graden zijn" in de machine-instellingen aan te vinken de CNC gegevens voor de plugin opnieuw te genereren.