MatrixKozijn Project Services 4.0 SP2

MatrixKozijn Project Services 4.0.25739 Beta SP2

Bèta MatrixKozijn Project 4.0 Service Pack 2 met ondersteuning Matrix.Drive en M.E.S.

Voor installatieinstructie zie:
https://knowledge-base.matrix-software.com/nl/help/matrixproject/install

Voor gedetailleerde informatie over MatrixKozijn Project MES zie:
http://knowledge-base.matrix-software.com/nl/help/matrixproject/system/matrixproject-MES
Voor documentatie over de MatrixProject services zie:
http://knowledge-base.matrix-software.com/nl/help/matrixproject/system/matrixproject-services
Voor documentatie van de Tijdregistratie hardware zie:
http://knowledge-base.matrix-software.com/nl/help/matrixproject/system/timetrack-hardware

Deze setup bevat:

• Tijdregistratie service voor Vicking en Newland NQuire terminals voor MatrixKozijn Project 4.0
  • MatrixProject service en instellingen app voor algemene taken voor MatrixKozijn Project 4.0
  • Matrix.Drive.Server
  • MongoDB
  • Matrix.Drive.File.Processing.Service
  • Matrix.MxProject.MxKozijn.Web.Service
  • Matrix.MxProject.WorkStation.Service
  • Matrix.MES.Server
  • Matrix.MxProject.ReportsPrinting.Service
  • Matrix.MxProject.Web.Service
  • Matrix.Project.Server
  • Matrix.WebKozijn.Project.Sync.Service

MatrixProject database revisie: 4.0.2.0
Voor het doorvoeren van een revisie zie:
https://knowledge-base.matrix-software.com/nl/help/matrixproject/system/dbrevision

Compatibiliteit:

• MatrixKozijn Hout 4.0 SP6 (MatrixKozijn WebManager API 4.0 SP6)
  • MatrixKozijn Hout 4.0 SP4 (build 8198 of hoger)
  • MatrixKozijn Hout 3.5 SP6 (build 7766 of hoger
  • MatrixKozijn Kunststof 4.0 (build 6967 of hoger, MatrixKozijn WebManager API 4.0 SP6)
  • MatrixKozijn Kunststof 3.0 SP4 (build 5811 of hoger)

De setup update automatisch een voorgaande installatie.
Indien er problemen optreden na de installatie deïnstalleer dan de applicatie volledig en installeer deze opnieuw.

MatrixKozijn Project Services 4.0.25739 Beta SP2

Verbeteringen

• Algemeen: Dit is de laatste release van Servicepack 2 voordat Servicepack 3 wordt vrijgegeven.

Oplossingen

• Database Beheer: In de Database beheer applicatie kon een fout optreden.

MatrixKozijn Project Services 4.0.25733 Beta SP2

Oplossingen

• Matrix.MES.Server: In de omschrijving van een klant wordt niet meer de "Naam Extra" getoond.
  • Matrix.MxProject.ReportsPrinting.Service: Wanneer MatrixKozijn projecten al naar 4.0 geconverteerd waren, maar de gegevens nog nooit gesynchroniseerd, dan trad er een crash op in de Matrix.MxProject.ReportsPrinting.Service.

MatrixKozijn Project Services 4.0.25707 Beta SP2

Oplossingen

• Matrix.Project.Server: Vertalingen aangepast: "Opdracht" --> "Actie barcode of commando"

MatrixKozijn Project Services 4.0.25703 Beta SP2

Oplossingen

• Matrix.Drive.Server: Tijdens het converteren van een MatrixKozijn Hout 3.5 of een MatrixKozijn Kunststof 3.0 project naar MatrixKozijn 4.0 gingen de in het project geregistreerde barcode/RFID verloren.

MatrixKozijn Project Services 4.0.25684 Beta SP2

Oplossingen

• Matrix.MES.Server: In de MES Website werden in de Kozijn Details voor MatrixKozijn Hout 4.0 geen DXF Block, Teksten of Referentie Punten getoond.
  • Matrix.Project.Server: Gebruikersopmerkingen die ingevoerd werden in de Tijdregistratie voor Binnenkomst en Naar buiten werden niet opgeslagen in MatrixProject.
  • Matrix.Project.Server: De invoeropmerking voor de registratie Naar buiten werden niet opgeslagen in MatrixProject.

MatrixKozijn Project Services 4.0.25675 Beta SP2

Oplossingen

• Algemeen: In de configuratie tool kon een fout optreden indien de gebruikersinstellingen niet correct waren opgeslagen.

MatrixKozijn Project Services 4.0.25665 Beta SP2