Projectverkenner

img

• Deze tabel toont een overzicht van alle berekeningen, opgesplitst per Deel en per Strook.
  • Door in deze tabel te klikken, schakelt de applicatie direct naar het bijbehorende gegevensscherm.
  • De projectverkenner staat standaard linksonder op het beeldscherm. Via de tab Extra en de knop Layout kan ook voor een andere standaard positie worden gekozen.
  • Ook is het mogelijk de tabel op een geheel eigen positie te plaatsen. Sleep de tabel met behulp van de muis aan de bovenregel naar de gewenste positie.

Navigatie en sneltoetsen

• Binnen de projectverkenner kan via de TAB toets van veld naar veld worden gesprongen. Met shift-TAB kan dit in omgekeerde richting.
  • De volgende hoofdstukken beschrijven de invoerschermen. Dit zijn de zogenaamde widgets. Met de ctrl-TAB toets kan gewisseld worden tussen de projectverkenner en de invoer widgets. Deze toetscombinatie werkt dus in twee richtingen.