Instellingen wapening

Instellingen: Wapening

Hier kunnen instellingen worden gedaan welke dan door de wapeningsgenerator worden gebruikt.

• Voorspanning: voor gedefinieerd zijn de Waardo kanaalplaten en daarnaast kan de gebruiker zelf voor geparametriseerde kanaalplaat en rechthoek voorspan patronen opgeven.

• Waardo

alt

• Geparametriseerde kanaalplaat.

Kanaalplaat

• Rechthoek.

Rechthoek

• Wapening: hier kunnen instellingen worden gedaan voor ontwerp op basis van vervormingen, algemeen ende wapeningsgenerator.

Wapening

• Tralie: hier kan een lijst van standaard gebruikte tralieliggers worden gedefinieerd welke bij het genereren van de wapening dan worden toegepast. Tevens wordt dan rekening gehouden bij de berekening van de As;benodigd met de aanwezigheid van de onderste staven van de tralieligger. De bovenstaaf wordt niet meegenomen in de wapeningsberekening maar dit is een instelling onder de beton opties.

Tralie