MatrixKozijn Project CNC PlugIns 3.0

MatrixKozijn Project CNC PlugIns 3.0.25359 Beta SP4

CNC Plugins voor MatrixKozijn Project 3.0 Service pack 3
Kan alleen geïnstalleerd worden als MatrixKozijn Project 3.0 is geïnstalleerd.

Vereist bij gebruik MatrixKozijn Project 3.0 SP4

Deze setup bevat de volgende plugins:

• AFS Federhenn FAA
  • Elumatec SBZ600++ bewerkingscentrum XML
  • Beckhoff TwinCAT Stabbearbeitung/bewerkingscentrum
  • Generieke Zaagmachine
  • Pertici UNIVER Scarabeo 55 afkortcentrum
  • Pertici UNIVER dubbele verstekzaag (500 D2K)
  • ROTOX Elektronischer Längenanschlag LA 396
  • ROTOX Elektronischer Längenanschlag LA 396 - AS (Armierungsstahl)
  • ROTOX ZBZ488 Zuschnitt- und Bearbeitungszentrum
  • ROTOX SMK Schweißautomat Mehrkopf
  • Stuertz SK 3A/45 glaslatzaag
  • Stuertz plugin lasmachines
  • Thorwesten PBZ 17 bewerkingscentrum
  • Thorwesten THOR22 Bewerkingscentrum
  • URBAN AKS 6600 lasmachine

Voor het voorkomen van fouten in een beta installatie altijd eerst de voorgaande versie deïnstalleren.

MatrixKozijn Project CNC PlugIns 3.0.25359 Beta SP4

Verbeteringen

• Beckhoff TwinCAT Stabbearbeitung/bewerkingscentrum: Bèta release van Beckhoff TwinCAT Stabbearbeitung/bewerkingscentrum.
    Technische module 483

MatrixKozijn Project CNC PlugIns 3.0.19924 Alpha (Intern R&D) SP4

Oplossingen

• ROTOX ZBZ488: Tussendorpels worden geroteerd voor staalschroeven zodat de schroeven in een sponning worden gedaan in een vak met een ventilatierooster.
  • Thorwesten PBZ17: Tussendorpels worden geroteerd voor staalschroeven zodat de schroeven in een sponning worden gedaan in een vak met een ventilatierooster.
  • Thorwesten THOR22: Tussendorpels worden geroteerd voor staalschroeven zodat de schroeven in een sponning worden gedaan in een vak met een ventilatierooster.
  • Elumatec SBZ600++ XML: Tussendorpels worden geroteerd voor staalschroeven zodat de schroeven in een sponning worden gedaan in een vak met een ventilatierooster.

MatrixKozijn Project CNC PlugIns 3.0.19690 Alpha (Intern R&D) SP3

Oplossingen

• Algemeen: Behoort bij MatrixProject 3.0 Sp3 build 19690.
    Vanwege wijzigingen in het opslaan van bestanden is ook een update van de CNC modules vereist indien build 19690 of hoger wordt gebruikt.
  • Algemeen: Het schrijven van bestanden is verbeterd. Er konden fouten optreden tijdens het exporteren.

MatrixKozijn Project CNC PlugIns 3.0.19006 Alpha (Intern R&D) SP2

Verbeteringen

• AFS Federhenn FAA: Bevat alle wijzigingen van MatrixKozijn Project CNC PlugIns 2.4.18960 Release candidate SP5.

MatrixKozijn Project CNC PlugIns 3.0.18144 Beta SP1

Verbeteringen

• Algemeen: Bevat alle aanpassingen van MatrixKozijn Project CNC PlugIns 2.4.18140 Beta SP4