Import

MatrixProject kent enkele mogelijkheden om gegevens te importeren van andere applicaties.

Import Offertes/Opdrachten

Offertes en Opdrachten kunnen via XML uit een ander applicatie ingelezen worden.
De import van Offertes en Opdrachten is een uitbreidingsmodule.

Import Artikelprijzen

Voor het bijwerken van de prijzen van artikelen uit een andere applicatie is het mogelijk om een XML met prijzen te importeren.
De import van artikelprijzen is een uitbreidingsmodule.

Import Organisaties uit Excel

Om Organisaties te kunnen importeren vanuit andere applicaties (bijvoorbeeld bij de migratie van gegevens uit een andere applicatie) is het mogelijk om organisaties opgeslagen in een Microsoft Excel bestand te importeren in de MatrixProject database.