Algemeen

Onder Algemeen in MatrixProject is het relatiebeheer; Organisatie- en Persoonsgegevens, te vinden en te beheren.

Organisatie en Persoon zijn hoofdobjecten waaraan verschillende sub-objecten aan kunnen worden toegekend. Hieronder een overzicht van sub-objecten per object:

Organisatie

Persoon

• Klant (particulier)
  • Leverancier
  • Debiteur
  • Crediteur
  • Contactpersoon
  • Werknemer (interne medewerkers/werknemers)

Product- en Instructievideo's

Matrix Software heeft meerdere kanalen, momenteel zijn voor MatrixProject de volgende kanalen relevant:

Vimeo: https://vimeo.com/matrixsoftware

YouTube: https://www.youtube.com/user/MatrixKozijn/videos

Over MatrixProject - gebruikersinterface

ie

MatrixProject maakt voor haar gebruikersinterface gebruik van DevExpress.

Klik hier voor een uitgebreide uitleg en beschrijving (Engels) van de DevExpress-onderdelen.