01 - Algemeen

Onder het lint onderdeel 'Algemeen' zijn de volgende onderdelen te vinden:

• Dashboard
  • Organisaties
  • Contactpersonen
  • Personen
  • Werknemer
  • Mailing/ Selecties
  • Rapporten

x

Organisaties en Personen zijn hoofdobjecten waaraan verschillende sub-objecten aan kunnen worden toegekend. Hieronder een overzicht van sub-objecten per object:

Organisaties

Personen

• Klant (particulier)
  • Debiteur
  • Contactpersoon
  • Werknemer (interne medewerkers/werknemers)

Product- en Instructievideo's

Matrix Software heeft meerdere kanalen, momenteel zijn voor MatrixProject de volgende kanalen relevant:

Vimeo: https://vimeo.com/matrixsoftware

YouTube: https://www.youtube.com/user/MatrixKozijn/videos

Over MatrixProject - gebruikersinterface

ie

MatrixProject maakt voor haar gebruikersinterface gebruik van DevExpress.

Klik hier voor een uitgebreide uitleg en beschrijving (Engels) van de DevExpress-onderdelen.