Export

MatrixProject kent vele mogelijkheden om gegevens te exporteren en te gebruiken in andere applicaties.

Export Lijstweergave

Elke lijstweergave in MatrixProject kan geëxporteerd.
In het submenu van de opdracht Afdrukvoorbeeld vind u de volgende exportmogelijkheden:

• Excel: De gegevens in de lijst worden geëxporteerd naar een op te geven microsoft Excel bestand.
  • PDF: De gegevens in de lijst worden geëxporteerd naar een op te geven PDF bestand.
  • CSV: De gegevens in de lijst worden geëxporteerd naar een op te geven CSV bestand.
    CSV staat voor Comma Seperated Values. Bestanden met deze indeling kunnen in veel applicatie ingelezen worden.

Export lijstweergave

Gedefiniëerde export

Op veel plekken in MatrixProject zijn vooraf gedefiniëerde exports aanwezig (de aanwezigheid van mogelijke exports is afhankelijk van uw licentie).
Deze exports hebben een vast formaat en kunnen gebruikt worden om gegevens in een door een derde partij vastgesteld formaat te exporteren.

1. De voorgedefiniëerde exports vindt u in de Gallerij bij diverse onderdelen in MatrixProject.
  2. De opdracht Export rechts van deze gallerij exporteerd de gegevens volgens de in de gallerij gekozen export.

Export lijstweergave

Ook in het Backstagemenu vindt u meerdere Exports.
Export lijstweergave

Exports in detail

Elke export heeft een verschillende indeling. Hieronder vind u snelkoppelingen naar de details van enkele van de exports.