Remote support

"Remote support", ook wel genoemd "hulp op afstand" is een manier om via internet een verbinding tot stand te brengen tussen de PC van de helpdesk en uw PC.
De helpdeskmedewerker kan dan op uw PC meekijken wat u doet. Ook kan de helpdeskmedewerker de bediening van uw PC overnemen, mits u daar door middel van een knop toestemming voor geeft.

Klik op onderstaande afbeelding om de "Remote support" software te downloaden en te starten.
Volg verder de telefonische instructies van de helpdeskmedewerker.

Remote support ISL 3.0 Client downloaden