Staal UC histogram

Het Histogram toont de eindresultaten (U.C.) van de staalcontrole. De gebruiker kan door middel van hints, welke automatisch verschijnen op de betreffende kolom in het histogram, gedetailleerde informatie verkrijgen. Handmatige optimalisatie knoppen maken het mogelijk door op de betreffende kolom in het histogram te klikken een profiel hoger danwel lager (in de database) te kiezen en automatisch door te laten rekenen waardoor de corresponderende Unity Check verwerkt wordt in het histogram.

Unity check results

De staalcontrole wordt uitgevoerd met de oude krachtsverdeling, zonder verwerking van de aangepaste stijfheden