Import/Export instellingen

Constructie instellingen:

• Weergave instellingen van de constructie

Gebruikt om de labels, vormen, kleuren, maten, afstanden, lettertypes, afmetingen, nauwkeurigheid, schalen, routebeschrijving en andere eigenschappen van een constructie te wijzigen. De instellingen zijn onafhankelijk op een commando dat u gebruikt.

• Constructielagen

Wordt gebruikt om de objecten, labels en waarden in Constructieafbeelding modus aan/uit te schakelen. De instellingen zijn afhankelijk van een commando dat u gebruikt. Door de keuze van een nieuw commando worden de standaardinstellingen herstellen.

• Constructiedeel lagen

Wordt gebruikt om de objecten, labels en waarden in Constructieafbeelding modus aan/uit te schakelen. De instellingen zijn afhankelijk van een commando dat u gebruikt. Door de keuze van een nieuw commando worden de standaardinstellingen herstellen.

Als de optie "Automatisch uitschakelen lagen" in Opties voorkeuren aangevinkt is, worden de lagen altijd overschreven tijdens de migratie naar de onderdelen van het programma

Rapportinstellingen:

• Laatste rapportconfiguratie en alle opgeslagen rapporten
  • Specifiek rapportsysteem instelling plaatje
  • Specifiek rapportsysteem opties
  • Specifiek rapportsysteem instellingen voor Kop-/Voetnoten
  • Specifiek rapportsysteem instellingen gebruikersrapporten:

De instellingen gebruikersrapporten wordt gebruikt voor de presentatie van MatrixFrame® applicatiegegevens of voor gegevens die geschreven zijn  in  MSAccess database met behulp van de gedefinieerde gebruikersrapporten gebruikmakend van het software pakket Crystal Reports.

Er zijn de paden naar de nieuwe gebruikersrapporten bestanden gemaakt en gewijzigd. Elke mappad geplaatst in gebruikersrapporten kan genoemd worden met de bekende naam. De gegevens gepresenteerd in gebruikersrapporten kunnen worden gebruikt vanaf MatrixFrame® applicatie database of van een andere database. De bestanden voor de rapporten kunnen worden geladen in *. rpt, * bmp, *. jpg formaten, de namen voor de rapporten - in *. rpt formaat. In dit geval is het mogelijk te filteren wat voor soort bestanden worden gebruikt voor rapporten aanstelling. Deze items kunnen worden gedefinieerd voor elke geselecteerde mappad afzonderlijk. AutoRefresh optie ververst gebruikersrapporten automatisch elke keer wanneer een map wordt toegevoegd, verwijderd of een gebruikersrapport wordt gewijzigd.

Belangrijke opmerkingen:

1. Wanneer u een gebruikersrapport wilt aanmaken dient u eerst het softwarepakket Crystal Reports te installeren. Dit pakket wordt samen met het MatrixFrame® softwarepakket geleverd.
  2. Wanneer u gegevens van de gebruikers database wilt gebruiken in het gebruikersrapport, dient u een link aan te maken die de database verbindt met het betreffende gebruikers rapportbestand (*.rpt).
  3. Indien u gebruik wilt maken van de projectgegevens van MatrixFrame®, kunt u deze gegevens opslaan/exporteren in het MSAccess bestand en een link aanmaken die de database verbindt met het betreffende gebruikers rapportbestand (*.rpt).
  4. Wanneer u gebruik wilt maken van andere gegevens van MatrixFrame® kunt u deze gegevens opvragen bij de MatrixFrame® help desk.

• Specifiek MatrixFrame® rapportinstellingen
  • Weergave opties voor rapportplaatjes

Motordrive instellingen:

• Motodrive configuratie instellingen

Er zijn alle beschikbare beeldtypen voor de rapporten in Motordrive verzammeld met de mogelijkheid om hun opties te wijzigen. Er zijn 3 groepen van afbeeldingen: Geometrie, Lasten en Resultaten. Alleen de gemarkeerde afbeeldingen met de Genereer optie worden gegenereerd. De Belastingscombinaties optie bevat alle belastingscombinaties gedefinieerd in een constructie. De Belastingscombinaties zijn uitgeschakeld voor de afbeeldingen van de groep Geometrie (hey zijn alleen actief voor belastingen of de Resultaten en Lasten groepen). Wanneer alle afbeeldingen van belastingscombinaties zijn geselecteerd in een keer, worden ze opgenomen in een bestand. Anders de afbeeldingen zijn geplaatst in verschillende bestanden.

Tijdens de instellingen export alle instellingen worden opgeslagen zonder geheugensteuntje